VONTROBOVÁ, Eva, Lukáš FIDRICH, Petra KUBIZNIAKOVÁ, Jaromír FIALA, Jiří SOCHOR, Mojmír BAROŇ a Dagmar MATOULKOVÁ. Možnosti využití původních druhů kvasinek pro výrobu terroir vín. Kvasný. Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2020, č. 4, s. 13-17. ISSN 2571-3868.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Možnosti využití původních druhů kvasinek pro výrobu terroir vín
Název česky Možnosti využití původních druhů kvasinek pro výrobu terroir vín
Autoři VONTROBOVÁ, Eva, Lukáš FIDRICH, Petra KUBIZNIAKOVÁ, Jaromír FIALA, Jiří SOCHOR, Mojmír BAROŇ a Dagmar MATOULKOVÁ.
Vydání Kvasný, Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2020, 2571-3868.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Mgr. Lukáš Fidrich, učo 393623. Změněno: 6. 10. 2020 13:25.
VytisknoutZobrazeno: 1. 8. 2024 04:21