PUNOVÁ, Monika. Posilování odolnosti pomáhajících pracovníků v čase pandemie COVID-19. In Konference Multidisciplinárna spolupráca pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti o pacienta s COVID-19. Organizováno Fakultou zdravotníctva a sociálnej práce Trnavskej univerzity, Fakultní nemocnicí Trnava a Regionální komorou SKSaPA Trnava. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Posilování odolnosti pomáhajících pracovníků v čase pandemie COVID-19
Název anglicky Strengthening the resilience of helping professionals during the COVID-19 pandemic
Autoři PUNOVÁ, Monika.
Vydání Konference Multidisciplinárna spolupráca pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti o pacienta s COVID-19. Organizováno Fakultou zdravotníctva a sociálnej práce Trnavskej univerzity, Fakultní nemocnicí Trnava a Regionální komorou SKSaPA Trnava, 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 30305 Occupational health
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Fakulta sociálních studií
Klíčová slova anglicky Resilience; helping profession.
Změnil Změnila: Mgr. Blanka Farkašová, učo 97333. Změněno: 15. 3. 2022 11:29.
Anotace
Prezentace se zaměřila na zdroje odolnosti pomáhajících pracovníků (zvláště z oblasti zdravotnictví a sociální práce) během probíhající pandemie. Důraz byl kladen na uplatnění přístupu orientovaného na využití silných stránek, sociálně ekologický pohled a také na vnímání odolnosti jakožto "ordinary magic" fenoménu.
Anotace anglicky
The presentation focused on the resilience resources of helping professionals (especially in health and social work) during the ongoing pandemic. Emphasis was placed on applying a strength-based approach, a socio-ecological perspective, and the perception of resilience as an "ordinary magic" phenomenon.
VytisknoutZobrazeno: 7. 5. 2024 00:01