TĚŠÍNSKÝ, Pavel, František NOVÁK, Ivana PRAŽANOVÁ, Lucie RŮŽIČKOVÁ, Martina KARBANOVÁ, Martin KROBOT a Peter SZITÁNYI. Metodické doporučení pro zajištění stravy a nutriční péče. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Metodické doporučení pro zajištění stravy a nutriční péče
Název anglicky Guidelines for hospital nutrition and nutrition care
Autoři TĚŠÍNSKÝ, Pavel, František NOVÁK, Ivana PRAŽANOVÁ, Lucie RŮŽIČKOVÁ, Martina KARBANOVÁ, Martin KROBOT a Peter SZITÁNYI.
Vydání 2020.
Další údaje
Typ výsledku Cert., akred., schvál. metodiky, specializované mapy, léčebné, památkové postupy
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Věstník MZ ČR č. 10/2020
Změnil Změnil: Mgr. Martin Krobot, učo 411099. Změněno: 17. 3. 2022 08:29.
VytisknoutZobrazeno: 16. 10. 2024 06:47