1997
Allergy to chicken meat without sensitization to egg proteins: a case report
LICCARDI, G., Zs. SZÉPFALUSI, P. NOSCHESE, I. NENTWICH, M. D´AMATO et. al.Základní údaje
Originální název
Allergy to chicken meat without sensitization to egg proteins: a case report
Autoři
LICCARDI, G., Zs. SZÉPFALUSI, P. NOSCHESE, I. NENTWICH, M. D´AMATO, G. D´AMATO a Department of Chest Dis., Hospital A. Cardarelli, Naples, Italy
Vydání
J Allergy Clin Immunol, United States, Mosby Inc. 1997, 0091-6749
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
30200 3.2 Clinical medicine
Stát vydavatele
Spojené státy
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Impakt faktor
Impact factor: 3.769
Organizační jednotka
Lékařská fakulta
Klíčová slova anglicky
Case Report; Chickens; Egg Proteins/*immunology; Electrophoresis; Polyacrylamide Gel; Female; Food Hypersensitivity/*etiology/immunology; Human; IgE/blood; Immunization; Meat/*adverse effects; Skin Tests
Štítky
Změněno: 28. 12. 1999 16:47, MUDr. Ivo Nentwich, Ph.D.