J 1997

Allergy to chicken meat without sensitization to egg proteins: a case report

LICCARDI, G., Zs. SZÉPFALUSI, P. NOSCHESE, I. NENTWICH, M. D´AMATO et. al.

Základní údaje

Originální název

Allergy to chicken meat without sensitization to egg proteins: a case report

Autoři

LICCARDI, G., Zs. SZÉPFALUSI, P. NOSCHESE, I. NENTWICH, M. D´AMATO, G. D´AMATO a Department of Chest Dis., Hospital A. Cardarelli, Naples, Italy

Vydání

J Allergy Clin Immunol, United States, Mosby Inc. 1997, 0091-6749

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

30200 3.2 Clinical medicine

Stát vydavatele

Spojené státy

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Impakt faktor

Impact factor: 3.769

Organizační jednotka

Lékařská fakulta

Klíčová slova anglicky

Case Report; Chickens; Egg Proteins/*immunology; Electrophoresis; Polyacrylamide Gel; Female; Food Hypersensitivity/*etiology/immunology; Human; IgE/blood; Immunization; Meat/*adverse effects; Skin Tests
Změněno: 28. 12. 1999 16:47, MUDr. Ivo Nentwich, Ph.D.