LICCARDI, G., Zs. SZÉPFALUSI, P. NOSCHESE, I. NENTWICH, M. D´AMATO, G. D´AMATO a Department of Chest Dis., Hospital A. Cardarelli, Naples, Italy. Allergy to chicken meat without sensitization to egg proteins: a case report. J Allergy Clin Immunol. United States: Mosby Inc., 1997, roč. 100, č. 4, s. 577-579. ISSN 0091-6749.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Allergy to chicken meat without sensitization to egg proteins: a case report
Autoři LICCARDI, G., Zs. SZÉPFALUSI, P. NOSCHESE, I. NENTWICH, M. D´AMATO, G. D´AMATO a Department of Chest Dis., Hospital A. Cardarelli, Naples, Italy.
Vydání J Allergy Clin Immunol, United States, Mosby Inc. 1997, 0091-6749.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30200 3.2 Clinical medicine
Stát vydavatele Spojené státy
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Impakt faktor Impact factor: 3.769
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova anglicky Case Report; Chickens; Egg Proteins/*immunology; Electrophoresis; Polyacrylamide Gel; Female; Food Hypersensitivity/*etiology/immunology; Human; IgE/blood; Immunization; Meat/*adverse effects; Skin Tests
Štítky Case Report, Chickens, Egg Proteins/*immunology, Electrophoresis, Female, Food Hypersensitivity/*etiology/immunology, human, IgE/blood, Immunization, Meat/*adverse effects, Polyacrylamide Gel, Skin Tests
Změnil Změnil: MUDr. Ivo Nentwich, Ph.D., učo 23989. Změněno: 28. 12. 1999 16:47.
VytisknoutZobrazeno: 21. 7. 2024 06:17