MALÍŠKOVÁ, Johana, Peter TÓTH a Lukáš KUČERA. Složení stravy prvních zemědělců na Moravě z hlediska analýzy lipidů. In 41. mezinárodní konference Otázky neolitu a eneolitu našich krajin Palárikovo, 27. – 29. 09. 2022. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Složení stravy prvních zemědělců na Moravě z hlediska analýzy lipidů
Název anglicky Composition of the diet of the first farmers in Moravia with respect to lipid analysis
Autoři MALÍŠKOVÁ, Johana (203 Česká republika, garant, domácí), Peter TÓTH (703 Slovensko, domácí) a Lukáš KUČERA (203 Česká republika).
Vydání 41. mezinárodní konference Otázky neolitu a eneolitu našich krajin Palárikovo, 27. – 29. 09. 2022, 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 60102 Archaeology
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14210/22:00127237
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky strava; neolit; Morava; lipidy
Klíčová slova anglicky food; Neolihtic; Moravia; lipids
Štítky rivok
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Mgr. Peter Tóth, PhD., učo 179848. Změněno: 16. 3. 2023 12:08.
Anotace
Příspěvek se zabývá složením stravy prvních zemědělců na Moravě z hlediska analýzy lipidů
Anotace anglicky
The paper deals with the composition of the diet of the first farmers in Moravia in terms of lipid analysis
Návaznosti
GA20-19542S, projekt VaVNázev: Po stopách počátku neolitu studiem keramiky (Akronym: NeoPot)
Investor: Grantová agentura ČR, Po stopách počátku neolitu studiem keramiky
MUNI/IGA/1179/2021, interní kód MUNázev: Diet of the first farmers in Moravia based on lipid analysis (Akronym: Neolip)
Investor: Masarykova univerzita, Diet of the first farmers in Moravia based on lipid analysis
VytisknoutZobrazeno: 11. 10. 2024 00:34