BÁRTA, Jan, Jaromír KADLEC, Veronika BÁRTOVÁ, Pavel SMETANA, Markéta JAROŠOVÁ, Jan BEDRNÍČEK, František LORENC, Dana JIROTKOVÁ, Jan KYSELKA, Vladimír FILIP, Václav ŘÍHA, Zlatuše KREJČOVÁ, Zbyněk ZDRÁHAL a Marie BJELKOVÁ. Směs pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Směs pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs
Název česky Směs pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs
Název anglicky Mixture to increase the content of silymarin in bakery, pastry and meat products and bakery and/or pastry and meat products containing this mixture
Autoři BÁRTA, Jan (203 Česká republika, garant), Jaromír KADLEC (203 Česká republika), Veronika BÁRTOVÁ (203 Česká republika), Pavel SMETANA (203 Česká republika), Markéta JAROŠOVÁ (203 Česká republika), Jan BEDRNÍČEK (203 Česká republika), František LORENC (203 Česká republika), Dana JIROTKOVÁ (203 Česká republika), Jan KYSELKA (203 Česká republika), Vladimír FILIP (203 Česká republika), Václav ŘÍHA (203 Česká republika), Zlatuše KREJČOVÁ (203 Česká republika), Zbyněk ZDRÁHAL (203 Česká republika, domácí) a Marie BJELKOVÁ.
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Výsledky s právní ochranou
Obor 40401 Agricultural biotechnology and food biotechnology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Odkaz na PDF dokument s užitným vzorem v databázi ÚPV
Kód RIV RIV/00216224:14740/22:00129446
Organizační jednotka Středoevropský technologický institut
Klíčová slova česky silymarin; ostropestřec mariánský; semena; pekařské výrobky; cukrářské výrobky; masné výrobky;
Klíčová slova anglicky silymarin; milk thistle; seeds; bakery products; confectionery; meat products;
Štítky rivok
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Daniela Tršová, Ph.D., učo 242921. Změněno: 13. 3. 2023 15:51.
Anotace
Technické řešení se týká oblasti potravinářství a doplňků stravy, zejména směsi pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs.
Anotace anglicky
The technical solution relates to the field of food and dietary supplements, in particular a mixture for increasing the content of silymarin in bakery, confectionery and meat products and bakery and/or confectionery and meat products containing this mixture.
Návaznosti
QK1910302, projekt VaVNázev: Zpracování vedlejších produktů z lisování semen olejnin na nové výrobky s nutričními a zdravotními přínosy
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Zpracování vedlejších produktů z lisování semen olejnin na nové výrobky s nutričními a zdravotními přínosy
VytisknoutZobrazeno: 19. 8. 2024 14:54