2022
Směs pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs
BÁRTA, Jan, Jaromír KADLEC, Veronika BÁRTOVÁ, Pavel SMETANA, Markéta JAROŠOVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Směs pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs
Název česky
Směs pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs
Název anglicky
Mixture to increase the content of silymarin in bakery, pastry and meat products and bakery and/or pastry and meat products containing this mixture
Autoři
BÁRTA, Jan (203 Česká republika, garant), Jaromír KADLEC (203 Česká republika), Veronika BÁRTOVÁ (203 Česká republika), Pavel SMETANA (203 Česká republika), Markéta JAROŠOVÁ (203 Česká republika), Jan BEDRNÍČEK (203 Česká republika), František LORENC (203 Česká republika), Dana JIROTKOVÁ (203 Česká republika), Jan KYSELKA (203 Česká republika), Vladimír FILIP (203 Česká republika), Václav ŘÍHA (203 Česká republika), Zlatuše KREJČOVÁ (203 Česká republika), Zbyněk ZDRÁHAL (203 Česká republika, domácí) a Marie BJELKOVÁ
Vydání
2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Výsledky s právní ochranou
Obor
40401 Agricultural biotechnology and food biotechnology
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14740/22:00129446
Organizační jednotka
Středoevropský technologický institut
Klíčová slova česky
silymarin; ostropestřec mariánský; semena; pekařské výrobky; cukrářské výrobky; masné výrobky;
Klíčová slova anglicky
silymarin; milk thistle; seeds; bakery products; confectionery; meat products;
Štítky
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 13. 3. 2023 15:51, Ing. Daniela Tršová, Ph.D.
V originále
Technické řešení se týká oblasti potravinářství a doplňků stravy, zejména směsi pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs.
Anglicky
The technical solution relates to the field of food and dietary supplements, in particular a mixture for increasing the content of silymarin in bakery, confectionery and meat products and bakery and/or confectionery and meat products containing this mixture.
Návaznosti
QK1910302, projekt VaV |
|