STEHLÍKOVÁ, Karolína, David DROZD, Kateřina JEBAVÁ a Berit BLUMAIEROVÁ. Workshop Dialog (JAMUNI). 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Workshop Dialog (JAMUNI)
Název česky Workshop Dialog (JAMUNI)
Název anglicky Workshop on Dialog (JAMUNI)
Autoři STEHLÍKOVÁ, Karolína (203 Česká republika, garant, domácí), David DROZD (203 Česká republika, domácí), Kateřina JEBAVÁ (203 Česká republika) a Berit BLUMAIEROVÁ (203 Česká republika).
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 60403 Performing arts studies
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW informační web projektu
Kód RIV RIV/00216224:14210/22:00129577
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky Dialog; Theatrum.online; divadlo; střední školy
Klíčová slova anglicky Dialog; Theatrum.online; theatre; grammar schools
Štítky rivok
Změnil Změnil: doc. MgA. David Drozd, Ph.D., učo 16452. Změněno: 27. 3. 2023 09:26.
Anotace
Na workshopu byly přítomným pedagogům Mgr. Karolínou Stehlíkovou, Ph.D. představeny materiály ke kapitole Dialog připravované učebnice Theatrum.online pro střední školy. Pohybový workshop vedený BcA. Michalem Nagym představil možnosti neverbálního dialogu. V závěrečné Focus Group účastníci řešili možnosti i způsoby práce s tématem v kontextu pedagogické práce s věkovou kategorií 15+. Kromě designérů a organizátorů se workshopu účastnili pedagogové gymnázií a základních škol společně s Mgr.Lenka Polánkovou z Pedf MU, Mgr. Hanou Cisovskou z OSU.
Anotace anglicky
At the workshop Karolína Stehlíková, Ph.D. presented materials for the Dialogue chapter of the upcoming Theatrum.online textbook aimed at secondary schools. Motion workshop led by BcA. Michal Nagy presented the possibilities of non-verbal dialogue. In the final focus group, the participants discussed the possibilities and methods of tackling this topic in the context of pedagogical work with the age category 15+. In addition to the designers and organizers, the workshop was attended by pedagogues of grammar schools and elementary schools, together with Mgr. Lenka Polánková from Pedf MU, Mgr. Hana Cisovská from OSU.
Návaznosti
TL05000128, projekt VaVNázev: Divadelní umění, postupy a techniky jako trenažér komunikačních dovedností a občanských, sociálních a personálních kompetencí (JAMUNI) (Akronym: JAMUNI)
Investor: Technologická agentura ČR, Divadelní umění, postupy a techniky jako trenažér komunikačních dovedností a občanských, sociálních a personálních kompetencí (JAMUNI)
VytisknoutZobrazeno: 6. 5. 2024 07:22