ORLOVSKÁ, Katarína, Ondřej ZVĚŘINA a Halina MATĚJOVÁ. Jsou vývary doopravdy dobrým zdrojem minerálních látek? Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis s.r.o., 2022, roč. 77, č. 1, s. 12-15. ISSN 1211-846X. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{2251445, author = {Orlovská, Katarína and Zvěřina, Ondřej and Matějová, Halina}, article_location = {Praha}, article_number = {1}, keywords = {minerals; broth; stock}, language = {cze}, issn = {1211-846X}, journal = {Výživa a potraviny}, title = {Jsou vývary doopravdy dobrým zdrojem minerálních látek?}, volume = {77}, year = {2022} }
TY - JOUR ID - 2251445 AU - Orlovská, Katarína - Zvěřina, Ondřej - Matějová, Halina PY - 2022 TI - Jsou vývary doopravdy dobrým zdrojem minerálních látek? JF - Výživa a potraviny VL - 77 IS - 1 SP - 12-15 EP - 12-15 PB - Výživaservis s.r.o. SN - 1211846X KW - minerals KW - broth KW - stock N2 - Vývary jsou důležitou součástí české gastronomie. V práci se podařilo vyvrátit široce přijímaný předpoklad, že vývary jsou dobrým zdrojem minerálních látek. ER -
ORLOVSKÁ, Katarína, Ondřej ZVĚŘINA a Halina MATĚJOVÁ. Jsou vývary doopravdy dobrým zdrojem minerálních látek? \textit{Výživa a potraviny}. Praha: Výživaservis s.r.o., 2022, roč.~77, č.~1, s.~12-15. ISSN~1211-846X.
|