Detailed Information on Publication Record
2022
Jsou vývary doopravdy dobrým zdrojem minerálních látek?
ORLOVSKÁ, Katarína, Ondřej ZVĚŘINA and Halina MATĚJOVÁBasic information
Original name
Jsou vývary doopravdy dobrým zdrojem minerálních látek?
Authors
ORLOVSKÁ, Katarína, Ondřej ZVĚŘINA and Halina MATĚJOVÁ
Edition
Výživa a potraviny, Praha, Výživaservis s.r.o. 2022, 1211-846X
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
30308 Nutrition, Dietetics
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
Faculty of Medicine
Keywords (in Czech)
minerální látky; vývary
Keywords in English
minerals; broth; stock
Změněno: 31/1/2023 14:00, MVDr. Halina Matějová
Abstract
V originále
Vývary jsou důležitou součástí české gastronomie. V práci se podařilo vyvrátit široce přijímaný předpoklad, že vývary jsou dobrým zdrojem minerálních látek.