Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inbook{2251665, author = {Macharáčková, B. and Bednář, J. and Doležalová, J. and Ježek, F. and Kameník, J. and Haruštiaková, Danka}, address = {Brno}, booktitle = {Maso jako pokrm - Hmotnostní ztráty masa při tepelné úpravě}, edition = {první}, editor = {Jozef Kameník et al.}, keywords = {meat; loss weight; cooking}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Brno}, isbn = {978-80-7305-871-5}, pages = {112-115}, publisher = {Veterinární univerzita Brno}, title = {Hmotnostní ztráty mletého masa při různých druzích tepelné úpravy}, url = {https://fvhe.vfu.cz/cz/maso-jako-pokrm}, year = {2022} }
TY - CHAP ID - 2251665 AU - Macharáčková, B. - Bednář, J. - Doležalová, J. - Ježek, F. - Kameník, J. - Haruštiaková, Danka PY - 2022 TI - Hmotnostní ztráty mletého masa při různých druzích tepelné úpravy VL - n/a PB - Veterinární univerzita Brno CY - Brno SN - 9788073058715 KW - meat KW - loss weight KW - cooking UR - https://fvhe.vfu.cz/cz/maso-jako-pokrm N2 - Vliv obsahu soli na hmotnostní ztráty mleté krkovice – sekané (400 g porce masa mleté na desce řezačky 5 mm) byl analyzován pomocí t-testu. Vliv hrubosti mletí a obsahu soli na hmotnostní ztráty u 100 g porcí mletého masa byl sledován pomocí faktorové ANOVA následované post hoc Tuckeyho testem v případě, že ANOVA odhalila statisticky významné rozdíly. Všechny statistické testy byly vyhodnoceny na hladině významnosti α = 0,05. ER -
MACHARÁČKOVÁ, B., J. BEDNÁŘ, J. DOLEŽALOVÁ, F. JEŽEK, J. KAMENÍK a Danka HARUŠTIAKOVÁ. Hmotnostní ztráty mletého masa při různých druzích tepelné úpravy. In Jozef Kameník et al. \textit{Maso jako pokrm - Hmotnostní ztráty masa při tepelné úpravě}. první. Brno: Veterinární univerzita Brno, 2022, s.~112-115. n/a. ISBN~978-80-7305-871-5.
|