SKOČKOVÁ, A., K. BARTÁKOVÁ, Š. BURSOVÁ, L. NECIDOVÁ, H. BUCHTOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ. Zastoupení plynů v ochranné atmosféře balených čerstvých ryb v průběhu skladování. Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2022, s. 403–407.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Zastoupení plynů v ochranné atmosféře balených čerstvých ryb v průběhu skladování
Název česky Zastoupení plynů v ochranné atmosféře balených čerstvých ryb v průběhu skladování
Název anglicky Gas composition in the modified atmosphere of packaged fresh fish during storage
Autoři SKOČKOVÁ, A., K. BARTÁKOVÁ, Š. BURSOVÁ, L. NECIDOVÁ, H. BUCHTOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ.
Vydání od s. 403–407, 5 s. 2022.
Nakladatel Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Změnil Změnila: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Změněno: 1. 2. 2023 00:00.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaVNázev: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
VytisknoutZobrazeno: 25. 7. 2024 00:15