D 2022

Vliv způsobu balení na dynamiku teplotních změn filetů lososa obecného

BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. SKOČKOVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ et. al.

Základní údaje

Originální název

Vliv způsobu balení na dynamiku teplotních změn filetů lososa obecného

Název česky

Vliv způsobu balení na dynamiku teplotních změn filetů lososa obecného

Název anglicky

Influence of packaging method on the dynamics of temperature changes of salmon fillets

Autoři

BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. SKOČKOVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ

Vydání

od s. 128–134, 7 s. 2022

Nakladatel

Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1. 2. 2023 00:14, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.

Návaznosti

QK21020245, projekt VaV
Název: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil