2022
Vliv způsobu balení na dynamiku teplotních změn filetů lososa obecného
BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. SKOČKOVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Vliv způsobu balení na dynamiku teplotních změn filetů lososa obecného
Název česky
Vliv způsobu balení na dynamiku teplotních změn filetů lososa obecného
Název anglicky
Influence of packaging method on the dynamics of temperature changes of salmon fillets
Autoři
BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. SKOČKOVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ
Vydání
od s. 128–134, 7 s. 2022
Nakladatel
Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1. 2. 2023 00:14, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaV |
|