BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, H. BUCHTOVÁ, M. KLIMEŠOVÁ a L. VORLOVÁ. Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb. Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2022, s. 30–37. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{2251814, author = {Bursová, Š. and Necidová, L. and Bartáková, K. and Skočková, A. and Haruštiaková, Danka and Buchtová, H. and Klimešová, M. and Vorlová, L.}, pages = {30–37}, publisher = {Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach}, title = {Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb}, year = {2022} }
TY - JOUR ID - 2251814 AU - Bursová, Š. - Necidová, L. - Bartáková, K. - Skočková, A. - Haruštiaková, Danka - Buchtová, H. - Klimešová, M. - Vorlová, L. PY - 2022 TI - Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb PB - Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach ER -
BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, H. BUCHTOVÁ, M. KLIMEŠOVÁ a L. VORLOVÁ. \textit{Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb}. Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2022, s.~30–37.
|