BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, H. BUCHTOVÁ, M. KLIMEŠOVÁ a L. VORLOVÁ. Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb. Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2022, s. 30–37.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
Název česky Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
Název anglicky Packaging and storage as a factor affecting selected quality parameters of fresh fish
Autoři BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, K. BARTÁKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, H. BUCHTOVÁ, M. KLIMEŠOVÁ a L. VORLOVÁ.
Vydání od s. 30–37, 8 s. 2022.
Nakladatel Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Změnil Změnila: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Změněno: 1. 2. 2023 00:21.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaVNázev: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
VytisknoutZobrazeno: 25. 7. 2024 00:15