2022
Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
Název česky
Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
Název anglicky
Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples
Autoři
NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ
Vydání
od s. 348–354, 7 s. 2022
Nakladatel
Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1. 2. 2023 00:28, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaV |
|