NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ. Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa. Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2022, s. 348–354.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
Název česky Vliv míry porušení teploty při transportu na mikrobiologickou kvalitu vzorků lososa
Název anglicky Influence of temperature changes during transport on microbiological quality of salmon samples
Autoři NECIDOVÁ, L., Š. BURSOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. SKOČKOVÁ, K. BARTÁKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ.
Vydání od s. 348–354, 7 s. 2022.
Nakladatel Hygiena Alimentorum XLII, Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Změnil Změnila: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Změněno: 1. 2. 2023 00:28.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaVNázev: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
VytisknoutZobrazeno: 25. 7. 2024 00:28