BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ. Monitoring of temperature changes affected by different types of cod fillet packaging. Dublin, Ireland: Conference Book 36th EFFoST International Conference: Shaping the Production of Sustainable, Healthy Foods for the Future., 2022, s. P3.2.01.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Monitoring of temperature changes affected by different types of cod fillet packaging
Název česky Monitoring of temperature changes affected by different types of cod fillet packaging
Název anglicky Monitoring of temperature changes affected by different types of cod fillet packaging
Autoři BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ.
Vydání Dublin, Ireland, od s. P3.2.01, 2022.
Nakladatel Conference Book 36th EFFoST International Conference: Shaping the Production of Sustainable, Healthy Foods for the Future.
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Změnil Změnila: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Změněno: 1. 2. 2023 00:32.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaVNázev: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
VytisknoutZobrazeno: 21. 8. 2024 09:23