BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ. Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné. Brno: Veterinární univerzita Brno: Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů, 2022, s. 95–98.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné
Název česky Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné
Název anglicky The velocity of adaptation to the temperature of the external environment of packaged cod fillets
Autoři BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ.
Vydání Brno: Veterinární univerzita Brno, od s. 95–98, 4 s. 2022.
Nakladatel Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Změnil Změnila: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Změněno: 1. 2. 2023 00:46.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaVNázev: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
VytisknoutZobrazeno: 11. 10. 2024 19:04