BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ. Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné. Brno: Veterinární univerzita Brno: Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů, 2022, s. 95–98. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{2251818, author = {Bartáková, K. and Bursová, Š. and Zouharová, A. and Necidová, L. and Haruštiaková, Danka and Klimešová, M.}, address = {Brno: Veterinární univerzita Brno}, location = {Brno: Veterinární univerzita Brno}, pages = {95–98}, publisher = {Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů}, title = {Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné}, year = {2022} }
TY - JOUR ID - 2251818 AU - Bartáková, K. - Bursová, Š. - Zouharová, A. - Necidová, L. - Haruštiaková, Danka - Klimešová, M. PY - 2022 TI - Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné PB - Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů CY - Brno: Veterinární univerzita Brno ER -
BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ. \textit{Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné}. Brno: Veterinární univerzita Brno: Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů, 2022, s.~95–98.
|