2022
Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné
BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné
Název česky
Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné
Název anglicky
The velocity of adaptation to the temperature of the external environment of packaged cod fillets
Autoři
BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ
Vydání
Brno: Veterinární univerzita Brno, od s. 95–98, 4 s. 2022
Nakladatel
Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1. 2. 2023 00:46, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaV |
|