D 2022

Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné

BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ et. al.

Základní údaje

Originální název

Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné

Název česky

Rychlost přizpůsobení teplotě vnějšího prostředí balených filetů tresky obecné

Název anglicky

The velocity of adaptation to the temperature of the external environment of packaged cod fillets

Autoři

BARTÁKOVÁ, K., Š. BURSOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ

Vydání

Brno: Veterinární univerzita Brno, od s. 95–98, 4 s. 2022

Nakladatel

Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství
Změněno: 1. 2. 2023 00:46, RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.

Návaznosti

QK21020245, projekt VaV
Název: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil