BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, K. BARTÁKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ. Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné. Brno: Veterinární univerzita Brno: Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů, 2022, s. 62–65.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné
Název česky Vliv porušení teploty při transportu na vybrané jakostní parametry filetů tresky obecné
Název anglicky Effect of temperature changes during transport on selected quality parameters of cod fillets
Autoři BURSOVÁ, Š., L. NECIDOVÁ, Danka HARUŠTIAKOVÁ, A. ZOUHAROVÁ, K. BARTÁKOVÁ a M. KLIMEŠOVÁ.
Vydání Brno: Veterinární univerzita Brno, od s. 62–65, 4 s. 2022.
Nakladatel Hygiena a technologie potravin LI. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Změnil Změnila: RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D., učo 163612. Změněno: 1. 2. 2023 00:50.
Návaznosti
QK21020245, projekt VaVNázev: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil
VytisknoutZobrazeno: 25. 7. 2024 00:15