PANČOCHA, Karel, Helena VAĎUROVÁ a Sheri Leigh KINGSDORF. Komplexní model Telepractie - průvodce pro implementaci Telepractice do praxe. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Komplexní model Telepractie - průvodce pro implementaci Telepractice do praxe
Název česky Komplexní model Telepractie - průvodce pro implementaci Telepractice do praxe
Název anglicky The Comprehensive Telepractice Model - A Guide to Implementing Telepractice in Practice
Autoři PANČOCHA, Karel (203 Česká republika, garant, domácí), Helena VAĎUROVÁ (203 Česká republika, domácí) a Sheri Leigh KINGSDORF (840 Spojené státy, domácí).
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Popularizační texty a aktivity
Obor 50302 Education, special
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Kód RIV RIV/00216224:14410/22:00129610
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky online intervence; aplikovaná behaviorální analýza; autismus
Klíčová slova anglicky online intervetion; applied behavioral analysis; autism
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: prof. PhDr. Karel Pančocha, Ph.D., M.Sc., učo 42604. Změněno: 20. 3. 2023 14:59.
Anotace
Finální dokument projektu, který bude provázet implementací Telepractice při podpoře dětí s NP a jejich rodin v českém prostředí. V dokumentu budou shrnuty výstupy aplikovaného výzkumu a ověřené postupy pro zahájení a provozování behaviorálních intervencí v online prostředí. Dokument bude terapeuty a rodiny provázet při právním, technickém a odborném (behaviorálně analytickém) zahajování a provozování intervencí prostřednictvím Telepractice.
Anotace anglicky
The final project document that will accompany the implementation of Telepractice in supporting children with NP and their families in the Czech environment. The document will summarize the outcomes of applied research and validated procedures for initiating and running behavioural interventions in an online environment. The document will guide therapists and families in the legal, technical and professional (behavioural analytical) initiation and operation of interventions through Telepractice.
Návaznosti
TL04000069, projekt VaVNázev: Telepractice – podpora rodičů a dětí s neurovývojovým postižením v domácím prostředí (Akronym: TeleChildSupport)
Investor: Technologická agentura ČR, Telepractice – podpora rodičů a dětí s neurovývojovým postižením v domácím prostředí
VytisknoutZobrazeno: 20. 6. 2024 18:41