LAGOVÁ, Eliška. Bezpečnost tepelně zpracovaných chia semen ve vztahu k tvorbě procesních kontaminantů. Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis, 2020, roč. 75, č. 6, s. 94. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Bezpečnost tepelně zpracovaných chia semen ve vztahu k tvorbě procesních kontaminantů
Název česky Bezpečnost tepelně zpracovaných chia semen ve vztahu k tvorbě procesních kontaminantů
Autoři LAGOVÁ, Eliška.
Vydání Výživa a potraviny, Praha, Výživaservis, 2020, 1211-846X.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku (nerecenzovaný)
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Změnil Změnila: Mgr. Eliška Lagová, učo 394641. Změněno: 5. 6. 2023 19:03.
VytisknoutZobrazeno: 9. 8. 2024 23:26