Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{2336139, author = {Juříková, Jana and Březina, Pavel and Šimůnek, Jan}, address = {Vyškov}, booktitle = {Sborník odborného semináře "Proviantní zabezpečení vojenských profesionálů AČR}, editor = {František Buňka, Jan Hrabě, Tomáš Béza}, keywords = {vegetables; fruit; milk and dairy products; meat}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Vyškov}, isbn = {80-7231-102-6}, pages = {40-43}, publisher = {Vysoká vojenská škola pozemního vojska}, title = {Hodnocení některých výživových faktorů u vybrané skupiny vojáků AČR před a v průběhu základní vojenské služby}, year = {2002} }
TY - JOUR ID - 2336139 AU - Juříková, Jana - Březina, Pavel - Šimůnek, Jan PY - 2002 TI - Hodnocení některých výživových faktorů u vybrané skupiny vojáků AČR před a v průběhu základní vojenské služby PB - Vysoká vojenská škola pozemního vojska CY - Vyškov SN - 8072311026 KW - vegetables KW - fruit KW - milk and dairy products KW - meat N2 - V práci bylo sledováno stravování 9 vojáků účastnících se potápěčského kurzu. Stravování vojáků bylo zjišťéváno pomocí dotazníku a také sledováním jejich denního stravovacího záznamu. Výsledky ukázaly, že vojáci si během potápěčského kurzu kupují velké množství tučných pokrmů. Chybí jim vitaminy, minerální látky a vláknia, protože konzumace ovoce a zeleniny stejně jako koonzumace mléka a mléčných výrobků je nedostatečná. ER -
JUŘÍKOVÁ, Jana, Pavel BŘEZINA a Jan ŠIMŮNEK. Hodnocení některých výživových faktorů u vybrané skupiny vojáků AČR před a v průběhu základní vojenské služby. In František Buňka, Jan Hrabě, Tomáš Béza. \textit{Sborník odborného semináře ''Proviantní zabezpečení vojenských profesionálů AČR}. Vyškov: Vysoká vojenská škola pozemního vojska, 2002, s.~40-43. ISBN~80-7231-102-6.
|