MATĚJOVÁ, Halina and Veronika SUCHODOLOVÁ. Šest důvodů, proč jíst více luštěnin. Výživa a potraviny - Zpravodaj pro školní a dietní stravování. Praha: Výživaservis s.r.o., 2023, vol. 78, No 1, p. 7-8. ISSN 1211-846X.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Šest důvodů, proč jíst více luštěnin
Authors MATĚJOVÁ, Halina and Veronika SUCHODOLOVÁ.
Edition Výživa a potraviny - Zpravodaj pro školní a dietní stravování, Praha, Výživaservis s.r.o. 2023, 1211-846X.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 30308 Nutrition, Dietetics
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Medicine
Keywords (in Czech) luštěniny; potravina; zdraví;
Keywords in English legumes; food; health
Changed by Changed by: Mgr. Veronika Suchodolová, učo 60108. Changed: 25/1/2024 13:31.
PrintDisplayed: 18/7/2024 16:15