AMCHOVÁ, Petra, Filip ŠIŠKA a Jana RUDÁ. Food safety and health concerns of synthetic food colors: an update. TOXICS. SWITZERLAND: MDPI, 2024, roč. 12, č. 7, s. 1-17. ISSN 2305-6304. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/toxics12070466.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Food safety and health concerns of synthetic food colors: an update
Název česky Bezpečnost potravin a zdravotní rizika syntetických potravinářských barviv: aktualizace
Autoři AMCHOVÁ, Petra, Filip ŠIŠKA a Jana RUDÁ.
Vydání TOXICS, SWITZERLAND, MDPI, 2024, 2305-6304.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30104 Pharmacology and pharmacy
Stát vydavatele Švýcarsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Impakt faktor Impact factor: 4.600 v roce 2022
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Doi http://dx.doi.org/10.3390/toxics12070466
Klíčová slova anglicky toxicity; food dye; color; safety; ADI
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: doc. PharmDr. Jana Rudá, Ph.D., učo 169493. Změněno: 27. 6. 2024 12:01.
Návaznosti
MUNI/A/1580/2023, interní kód MUNázev: Preklinický a klinický výzkum Farmakologického ústavu v oblasti biotrasformace léčiv, behaviorální neuropsychofarmakologie a personalizované farmakoterapie v onkologii
Investor: Masarykova univerzita, Preklinický a klinický výzkum Farmakologického ústavu v oblasti biotrasformace léčiv, behaviorální neuropsychofarmakologie a personalizované farmakoterapie v onkologii
VytisknoutZobrazeno: 15. 7. 2024 19:51