NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ and Tomáš ŠRUMA. Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy (Form of fermentation by fixed active microorganisms and/or by uncellular preparations and/or by enzymes). 1999.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Způsob fermentace vázanými živými mikroorganismy a/nebo bezbuněčnými praparáty a/nebo enzymy
Name (in English) Form of fermentation by fixed active microorganisms and/or by uncellular preparations and/or by enzymes
Authors NĚMEC, Miroslav, Danuška HORÁKOVÁ, Karel KOSAŘ and Tomáš ŠRUMA.
Edition Number: PV 1063-99, Publisher: Úřad průmyslového vlastnictví, Place of publication: Praha, Owner's name: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 1999.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Patent
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Science
Keywords in English fermentation; imobilisation; yeast; beer
Tags beer, Fermentation, imobilisation, Yeast
Changed by Changed by: doc. RNDr. Miroslav Němec, CSc., učo 1728. Changed: 4/12/2001 11:46.
PrintDisplayed: 26/4/2024 15:00