D 2004

Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego

JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ a Lenka DURANOVÁ

Základní údaje

Originální název

Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego

Název česky

Preference příloh k masitým pokrmům v jídelnách společného stravování

Název anglicky

Preference of Side-dish to meat meal in Dining Halls

Autoři

JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ a Lenka DURANOVÁ

Vydání

1. vyd. Warszawa, od s. 563 - 568, 6 s. 2004

Nakladatel

Szkoła główna gospodarstwa wiejskiego

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

Fakulta sportovních studií

ISBN

83-7244-560-5

Klíčová slova anglicky

nutrition; dining hall; lunch; meat; side-dish to meat meal; favorite meal
Změněno: 27. 1. 2005 16:24, Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.