2004
Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego
JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ a Lenka DURANOVÁZákladní údaje
Originální název
Preferencje dodatków do potraw mięsnych w zakładach żywienia zbiorowego
Název česky
Preference příloh k masitým pokrmům v jídelnách společného stravování
Název anglicky
Preference of Side-dish to meat meal in Dining Halls
Autoři
JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ, Jana DOSTÁLOVÁ a Lenka DURANOVÁ
Vydání
1. vyd. Warszawa, od s. 563 - 568, 6 s. 2004
Nakladatel
Szkoła główna gospodarstwa wiejskiego
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
Fakulta sportovních studií
ISBN
83-7244-560-5
Klíčová slova anglicky
nutrition; dining hall; lunch; meat; side-dish to meat meal; favorite meal
Štítky
Změněno: 27. 1. 2005 16:24, Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.