2004
Preferencje dodatków do potraw mięsnych u studentów Wyższej Szkoły Wojsk
JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ a Jana DOSTÁLOVÁZákladní údaje
Originální název
Preferencje dodatków do potraw mięsnych u studentów Wyższej Szkoły Wojsk
Název česky
Preference příloh k masitým pokrmům u studentů Vysoké vojenské školy
Autoři
JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ a Jana DOSTÁLOVÁ
Vydání
1. vyd. Poznań - Kraków, Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej, od s. 84 - 85, 2 s. 2004
Nakladatel
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
Fakulta sportovních studií
Změněno: 27. 1. 2005 15:42, Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.