JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ a Jana DOSTÁLOVÁ. Preferencje dodatków do potraw mięsnych u studentów Wyższej Szkoły Wojsk. In Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej. 1. vyd. Poznań - Kraków: Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, 2004, s. 84 - 85.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Preferencje dodatków do potraw mięsnych u studentów Wyższej Szkoły Wojsk
Název česky Preference příloh k masitým pokrmům u studentů Vysoké vojenské školy
Autoři JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ a Jana DOSTÁLOVÁ.
Vydání 1. vyd. Poznań - Kraków, Postępy w epidemiologii i ocenie żywności funkcjonalnej, od s. 84 - 85, 2 s. 2004.
Nakladatel Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
Změnil Změnila: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D., učo 133370. Změněno: 27. 1. 2005 15:42.
VytisknoutZobrazeno: 20. 8. 2024 18:17