J 2004

Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.

FIALA, Jindřich

Základní údaje

Originální název

Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.

Název česky

Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.

Název anglicky

Nutrition and cancer risk - part I: Basic priciples

Autoři

FIALA, Jindřich (203 Česká republika, garant)

Vydání

Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

30000 3. Medical and Health Sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Kód RIV

RIV/00216224:14110/04:00030973

Organizační jednotka

Lékařská fakulta

Klíčová slova česky

výživa; riziko rakoviny

Klíčová slova anglicky

nutrition; cancer risk

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 7. 4. 2010 12:46, doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.

Anotace

V originále

Článek popisuje zásadní principy v hodnocení vztahu mezi výživou a rizikem rakoviny.

Anglicky

The article describes the basic priciples in Nutrition and cancer risk association.