2004
Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.
FIALA, JindřichZákladní údaje
Originální název
Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.
Název česky
Výživa a riziko rakoviny - část I: Základní principy.
Název anglicky
Nutrition and cancer risk - part I: Basic priciples
Autoři
FIALA, Jindřich (203 Česká republika, garant)
Vydání
Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
30000 3. Medical and Health Sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14110/04:00030973
Organizační jednotka
Lékařská fakulta
Klíčová slova česky
výživa; riziko rakoviny
Klíčová slova anglicky
nutrition; cancer risk
Štítky
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 7. 4. 2010 12:46, doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.
V originále
Článek popisuje zásadní principy v hodnocení vztahu mezi výživou a rizikem rakoviny.
Anglicky
The article describes the basic priciples in Nutrition and cancer risk association.