FIALA, Jindřich. Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny. Výživa a potraviny. 2004, roč. 59, č. 2, s. 30-33. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Název česky Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Název anglicky Nutrition and cancer risk - part II: Current dietary guideliness for cancer prevention
Autoři FIALA, Jindřich (203 Česká republika, garant).
Vydání Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30000 3. Medical and Health Sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14110/04:00030974
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky výživa; strava; rakovina; výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Klíčová slova anglicky nutrition; diet; cancer; dietary guideliness for cancer prevention
Štítky cancer, diet, nutrition
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc., učo 386. Změněno: 7. 4. 2010 12:52.
Anotace
Článek se zabývá vlivem výživy na riziko rakoviny. Tato část II se zaměřuje na výživová doporučení pro prevenci rakoviny.
Anotace anglicky
The article desribes the influece of nutrition on cancer risk. This part II focuses on current dietary guideliness for cancer prevention.
VytisknoutZobrazeno: 20. 7. 2024 18:22