2004
Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
FIALA, JindřichZákladní údaje
Originální název
Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Název česky
Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Název anglicky
Nutrition and cancer risk - part II: Current dietary guideliness for cancer prevention
Autoři
FIALA, Jindřich (203 Česká republika, garant)
Vydání
Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
30000 3. Medical and Health Sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14110/04:00030974
Organizační jednotka
Lékařská fakulta
Klíčová slova česky
výživa; strava; rakovina; výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Klíčová slova anglicky
nutrition; diet; cancer; dietary guideliness for cancer prevention
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 7. 4. 2010 12:52, doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.
V originále
Článek se zabývá vlivem výživy na riziko rakoviny. Tato část II se zaměřuje na výživová doporučení pro prevenci rakoviny.
Anglicky
The article desribes the influece of nutrition on cancer risk. This part II focuses on current dietary guideliness for cancer prevention.