J 2004

Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny

FIALA, Jindřich

Základní údaje

Originální název

Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny

Název česky

Výživa a riziko rakoviny - část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny

Název anglicky

Nutrition and cancer risk - part II: Current dietary guideliness for cancer prevention

Autoři

FIALA, Jindřich (203 Česká republika, garant)

Vydání

Výživa a potraviny, 2004, 1211-846X

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

30000 3. Medical and Health Sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Kód RIV

RIV/00216224:14110/04:00030974

Organizační jednotka

Lékařská fakulta

Klíčová slova česky

výživa; strava; rakovina; výživová doporučení pro prevenci rakoviny

Klíčová slova anglicky

nutrition; diet; cancer; dietary guideliness for cancer prevention

Štítky

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 7. 4. 2010 12:52, doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.

Anotace

V originále

Článek se zabývá vlivem výživy na riziko rakoviny. Tato část II se zaměřuje na výživová doporučení pro prevenci rakoviny.

Anglicky

The article desribes the influece of nutrition on cancer risk. This part II focuses on current dietary guideliness for cancer prevention.