2005
Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě
TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK et. al.Základní údaje
Originální název
Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě
Autoři
TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK, D LEFNEROVÁ, P GŘESOVÁ a K LOUČKOVÁ
Vydání
Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, XXXVI. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, 2005
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
Lékařská fakulta
ISBN
poster
Změněno: 8. 2. 2006 13:13, RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.