D 2005

Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě

TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK et. al.

Základní údaje

Originální název

Vliv zpracování a konzervace na obsah sulforafanu v brokolici a v ovocno-brokolicové šťávě

Autoři

TŘÍSKA, J, N VRCHOTOVÁ, M HOUŠKA, J STROHALM, J TOTUŠEK, D LEFNEROVÁ, P GŘESOVÁ a K LOUČKOVÁ

Vydání

Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, XXXVI. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, 2005

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

Lékařská fakulta

ISBN

poster
Změněno: 8. 2. 2006 13:13, RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.