LEFNEROVÁ, Danuše, Jan ŠIMŮNEK, Jiří TOTUŠEK, Milan HOUŠKA, Jan STROHALM and Jana CHALOUPKOVÁ. Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem (Microbial analysis fruit/vegetable juices and salads treated by high pressure). In Mikrobiologie potravin. Praha: VŠCHT, 2005, p. 76 - 82. ISBN 80-7080-582-X.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
Name in Czech Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
Name (in English) Microbial analysis fruit/vegetable juices and salads treated by high pressure
Authors LEFNEROVÁ, Danuše, Jan ŠIMŮNEK, Jiří TOTUŠEK, Milan HOUŠKA, Jan STROHALM and Jana CHALOUPKOVÁ.
Edition Praha, Mikrobiologie potravin, p. 76 - 82, 7 pp. 2005.
Publisher VŠCHT
Other information
Original language Czech
Type of outcome Proceedings paper
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Medicine
ISBN 80-7080-582-X
Keywords in English microbiology;fruit;vegetable;high pressure
Tags fruit, high pressure, Microbiology, vegetable
Tags Reviewed
Changed by Changed by: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Changed: 23/6/2009 12:33.
Abstract
Ošetření vysokým tlakem představuje nový způsob prodloužení trvanlivosti potravin.Byl sledován celkový počet mikroorganismů, koliformních bakterií,salmonel, kvasinek a plísní. Mikrobiální kvalita byla výborná po 21 dnech skladování mrazením.
Abstract (in English)
The high pressure is capable to preserve foods.Results of the microbial analysis were excellent for 21 days.
PrintDisplayed: 18/10/2024 03:09