Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{691258, author = {Lefnerová, Danuše and Šimůnek, Jan and Totušek, Jiří and Houška, Milan and Strohalm, Jan and Chaloupková, Jana}, address = {Praha}, booktitle = {Mikrobiologie potravin}, keywords = {microbiology;fruit;vegetable;high pressure}, language = {cze}, location = {Praha}, isbn = {80-7080-582-X}, pages = {76 - 82}, publisher = {VŠCHT}, title = {Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem}, year = {2005} }
TY - JOUR ID - 691258 AU - Lefnerová, Danuše - Šimůnek, Jan - Totušek, Jiří - Houška, Milan - Strohalm, Jan - Chaloupková, Jana PY - 2005 TI - Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem PB - VŠCHT CY - Praha SN - 807080582X KW - microbiology;fruit;vegetable;high pressure N2 - Ošetření vysokým tlakem představuje nový způsob prodloužení trvanlivosti potravin.Byl sledován celkový počet mikroorganismů, koliformních bakterií,salmonel, kvasinek a plísní. Mikrobiální kvalita byla výborná po 21 dnech skladování mrazením. ER -
LEFNEROVÁ, Danuše, Jan ŠIMŮNEK, Jiří TOTUŠEK, Milan HOUŠKA, Jan STROHALM and Jana CHALOUPKOVÁ. Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem (Microbial analysis fruit/vegetable juices and salads treated by high pressure). In \textit{Mikrobiologie potravin}. Praha: VŠCHT, 2005, p.~76 - 82. ISBN~80-7080-582-X.
|