J 2004

Preferencje dodatków do potraw mięsnych u wojskowych i cywilnych studentów Wyższej Szkoły Wojskowej Wojska Lądowego w Vyškově (Republika Czeska)

JUŘÍKOVÁ, Jana

Základní údaje

Originální název

Preferencje dodatków do potraw mięsnych u wojskowych i cywilnych studentów Wyższej Szkoły Wojskowej Wojska Lądowego w Vyškově (Republika Czeska)

Vydání

Bromatologia i chemia toksykologiczna, Warszawa, SGGW, 2004, 0365-9445

Další údaje

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

Fakulta sportovních studií

Klíčová slova anglicky

nutrition, preferences, dishes, students

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 4. 12. 2006 19:33, Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.