2004
Preferencje dodatków do potraw mięsnych u wojskowych i cywilnych studentów Wyższej Szkoły Wojskowej Wojska Lądowego w Vyškově (Republika Czeska)
JUŘÍKOVÁ, JanaZákladní údaje
Originální název
Preferencje dodatków do potraw mięsnych u wojskowych i cywilnych studentów Wyższej Szkoły Wojskowej Wojska Lądowego w Vyškově (Republika Czeska)
Autoři
Vydání
Bromatologia i chemia toksykologiczna, Warszawa, SGGW, 2004, 0365-9445
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
Fakulta sportovních studií
Klíčová slova anglicky
nutrition, preferences, dishes, students
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 4. 12. 2006 19:33, Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.