JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ a Jana DOSTÁLOVÁ. Preferencje dodatków do potraw mięsnych wsród studentów Wyższej Szkoły Wojskowej Wojsk Lądowych w Vyškově (Republika Czeska). Polish Journal of Human Nutrition and Metabolism. Warszawa: SGGW, 2005, XXXII/2005, suplement, s. 60-64. ISSN 0209-164X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Preferencje dodatków do potraw mięsnych wsród studentów Wyższej Szkoły Wojskowej Wojsk Lądowych w Vyškově (Republika Czeska)
Autoři JUŘÍKOVÁ, Jana, Jan POKORNÝ a Jana DOSTÁLOVÁ.
Vydání Polish Journal of Human Nutrition and Metabolism, Warszawa, SGGW, 2005, 0209-164X.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
Klíčová slova anglicky human nutrition, preferences, dishes, students, eating habits
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D., učo 133370. Změněno: 4. 12. 2006 20:15.
VytisknoutZobrazeno: 29. 5. 2024 22:41