FIALA, Jindřich a Halina MATĚJOVÁ. Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika. Výživa a potraviny. Praha: Společnost pro výživu, 2006, roč. 61, č. 3, s. 65-67. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika
Název anglicky The new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk
Autoři FIALA, Jindřich (203 Česká republika, garant) a Halina MATĚJOVÁ (203 Česká republika).
Vydání Výživa a potraviny, Praha, Společnost pro výživu, 2006, 1211-846X.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30202 Endocrinology and metabolism
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14110/06:00031831
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky cholesterol; fytosteroly
Klíčová slova anglicky cholesterol; phytosterols
Štítky Cholesterol, phytosterols
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc., učo 386. Změněno: 7. 4. 2010 12:16.
Anotace
Článek popisuje nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika
Anotace anglicky
The article describes the new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk
VytisknoutZobrazeno: 21. 7. 2024 22:29