J 2006

Enhanced protonation of cresol red in acidic aqueous solutions caused by freezing.

HEGER, D., Jana KLÁNOVÁ a Petr KLÁN

Základní údaje

Originální název

Enhanced protonation of cresol red in acidic aqueous solutions caused by freezing.

Název česky

Zvýšená protonace krezolové červeně v kyselých vodných roztocích způsobená mrznutím

Autoři

HEGER, D. (203 Česká republika), Jana KLÁNOVÁ (203 Česká republika, garant) a Petr KLÁN (203 Česká republika)

Vydání

J. Phys. Chem. B, American Chemical Society, 2006, 1089-5647

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

30304 Public and environmental health

Stát vydavatele

Spojené státy

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Impakt faktor

Impact factor: 3.379 v roce 2001

Kód RIV

RIV/00216224:14310/06:00018658

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

UT WoS

000235046300030

Klíčová slova anglicky

protonation;freezing

Štítky

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 23. 6. 2009 15:17, prof. RNDr. Petr Klán, Ph.D.

Anotace

V originále

Paper describes enhanced protonation of cresol red in acidic aqueous solutions caused by freezing.

Česky

Článek popisuje zvýšenou protonaci krezolové červeně v kyselých vodných roztocích způsobenou mrznutím.

Návaznosti

MSM0021622412, záměr
Název: Interakce mezi chemickými látkami, prostředím a biologickými systémy a jejich důsledky na globální, regionální a lokální úrovni (INCHEMBIOL) (Akronym: INCHEMBIOL)
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Interakce mezi chemickými látkami, prostředím a biologickými systémy a jejich důsledky na globální , regionální a lokální úrovni