J 2006

Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point

RŮŽIČKA, Filip, Marie HORKÁ, Veronika HOLÁ a Miroslav VOTAVA

Základní údaje

Originální název

Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point

Název česky

Rychlá identifikace a separace kvasinek dle jejich izoelektrických bodů

Autoři

RŮŽIČKA, Filip, Marie HORKÁ, Veronika HOLÁ a Miroslav VOTAVA

Vydání

Clinical Microbiology and Infection, Oxford, Blackwell Science, 2006, 1469-0691

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

30300 3.3 Health sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Impakt faktor

Impact factor: 3.254

Organizační jednotka

Lékařská fakulta

Klíčová slova anglicky

identification; separation; yeast; isoelectric point

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 18. 1. 2008 12:57, prof. MUDr. Filip Růžička, Ph.D.

Anotace

V originále

Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point was performed by CIEF. All examined yeast species were focused according to their surface characteristics in distinct zones.

Česky

Rychlá identifikace a separace kvasinek dle jejich izoelektrických bodů byla provedena pomocí CIEF. Všechny testované kmeny se fokusovaly dle svých pI v oddělených zónách.

Návaznosti

IAA4031302, projekt VaV
Název: Využití rychlé elektroforetické separace s velmi citlivou fluorimetrickou detekcí pro identifikaci mikroorganismů
Investor: Akademie věd ČR, Využití rychlé elektroforetické separace s velmi citlivou fluorimetrickou detekcí pro identifikaci mikroorganismů