2006
Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point
RŮŽIČKA, Filip, Marie HORKÁ, Veronika HOLÁ a Miroslav VOTAVAZákladní údaje
Originální název
Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point
Název česky
Rychlá identifikace a separace kvasinek dle jejich izoelektrických bodů
Autoři
RŮŽIČKA, Filip, Marie HORKÁ, Veronika HOLÁ a Miroslav VOTAVA
Vydání
Clinical Microbiology and Infection, Oxford, Blackwell Science, 2006, 1469-0691
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
30300 3.3 Health sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Impakt faktor
Impact factor: 3.254
Organizační jednotka
Lékařská fakulta
Klíčová slova anglicky
identification; separation; yeast; isoelectric point
Štítky
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 18. 1. 2008 12:57, prof. MUDr. Filip Růžička, Ph.D.
V originále
Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point was performed by CIEF. All examined yeast species were focused according to their surface characteristics in distinct zones.
Česky
Rychlá identifikace a separace kvasinek dle jejich izoelektrických bodů byla provedena pomocí CIEF. Všechny testované kmeny se fokusovaly dle svých pI v oddělených zónách.
Návaznosti
IAA4031302, projekt VaV |
|