2006
Éčka v potravinách
KLESCHT, Vladimír, Iva HRNČIŘÍKOVÁ a Lucie MANDELOVÁZákladní údaje
Originální název
Éčka v potravinách
Název anglicky
E codes in food
Autoři
KLESCHT, Vladimír (203 Česká republika), Iva HRNČIŘÍKOVÁ (203 Česká republika, garant) a Lucie MANDELOVÁ (203 Česká republika)
Vydání
1. vyd. Brno, 108 s. KZ0045, 2006
Nakladatel
Computer Press, a.s.
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Odborná kniha
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14510/06:00032409
Organizační jednotka
Fakulta sportovních studií
ISBN
80-251-1292-6
Klíčová slova anglicky
E codes; aditives; food
Změněno: 26. 3. 2010 11:37, Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D.
V originále
Kniha popisuje obecně E-kódy, velká část se věnuje dělení a popisem jednotlivých skupin aditiv. Část knihy popisuje zdravotní aspekty užívání přidatných látek a také legislativu. Ke knize je připojena malá brožura, ve které jsou uvedena aditiva, která nejsou vhodná k užívání.
Anglicky
The book is generally about food aditives. The main part of book address to description of individual group of aditives. The rest of book is about legislation and healthy aspecction fo aditives.