JUŘÍKOVÁ, Jana. Aspects influencing the students´choice of meal in the canteen of the John of Luxembourg Military Secondary School in Vyškov (Czech Republic). In Zarządzanie i usługi w obszarze kultury fizycznej i hotelarstwa. Teoria i praktyka. 1. vyd. Poznan: Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 2006, s. 113 - 117. Monografia Tom 2. ISBN 83-88537-42-3.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Aspects influencing the students´choice of meal in the canteen of the John of Luxembourg Military Secondary School in Vyškov (Czech Republic)
Název česky Aspekty mající vliv u studentů Vojenské střední školy Jana Lucemburského ve Vyškově (Česká republika) na výběr masitých pokrmů v jídelně
Název anglicky Aspects influencing the students´choice of meal in the canteen of the John of Luxembourg Military Secondary School in Vyškov (Czech Republic)
Autoři JUŘÍKOVÁ, Jana.
Vydání 1. vyd. Poznan, Zarządzanie i usługi w obszarze kultury fizycznej i hotelarstwa. Teoria i praktyka. od s. 113 - 117, 5 s. Monografia Tom 2, 2006.
Nakladatel Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
Další údaje
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
ISBN 83-88537-42-3
Klíčová slova anglicky school canteens, students, meat meal
Změnil Změnila: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D., učo 133370. Změněno: 11. 10. 2007 16:44.
VytisknoutZobrazeno: 20. 8. 2024 18:17