PTÁČEK, Vladimír. Antiseptické vlastnosti medu. Včelařství. Praha: Český svaz včelařů, 2003, roč. 56 (137), č. 7, s. 153. ISSN 0042-2924.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Antiseptické vlastnosti medu.
Název anglicky Antiseptic quality of honey.
Autoři PTÁČEK, Vladimír.
Vydání Včelařství, Praha, Český svaz včelařů, 2003, 0042-2924.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky Honey,antibacterial quality,
Štítky Honey,antibacterial quality,
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. RNDr. Vladimír Ptáček, CSc., učo 1897. Změněno: 13. 11. 2007 09:04.
VytisknoutZobrazeno: 14. 5. 2024 22:02