KIZEK, René. A new tool for distinguishing of different structural forms of lactoferrin. Faseb Journal. 2007, roč. 21, č. 5, s. 635-635. ISSN 0892-6638.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název A new tool for distinguishing of different structural forms of lactoferrin
Název česky Nový prostředek pro charakterizaci různých strukturních forem laktoferinu
Autoři KIZEK, René.
Vydání Faseb Journal, 2007, 0892-6638.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 10405 Electrochemistry
Stát vydavatele Spojené státy
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Impakt faktor Impact factor: 6.791
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
UT WoS 000245708505187
Klíčová slova anglicky Lactoferrin; linear sweep voltammetry; square wave voltammetry
Štítky Lactoferrin, linear sweep voltammetry, square wave voltammetry
Změnil Změnila: Ing. Zdeňka Rašková, učo 140529. Změněno: 13. 2. 2012 14:41.
Anotace
Lactoferrin is considered a multifunctional or multi-tasking protein. It appears to play several biological roles, whereas its structure is very crucial. The aim of this work was to investigate basic electrochemical behaviour of lactoferrin by both stationary and flow electrochemical methods with respect to study of structural changes of the compound of interest. The behaviour of lactoferrin was studied by three various electrochemical methods (linear sweep, differential pulse and square wave voltammetry). Based on the results obtained, we utilized flow injection analysis with electrochemical detection for determination of lactoferrin.
Anotace česky
Laktoferin je považován za multifunkční protein. Zdá se, že hraje několik biologických rolí, zatímco jeho struktura je velice rozhodující. Cílem této studie bylo prozkoumat základní elektrochemické chování laktoferinu oběma, stacionární a průtokovou elektrochemickou metodou s ohledem na studii o jeho strukturních změnách. Chování laktoferinu bylo studováno třemi různými elektrochemickými metodami (voltametrie s lineárním skenem, diferenční pulzní a square wave voltametrie). Na základě obdržených výsledků jsme na stanovení laktoferinu použili průtokovou injekční analýzu s elektrochemickou detekcí.
VytisknoutZobrazeno: 14. 7. 2024 14:33