2007
Charakteristika mikroflóry povrchu chlazené drůbeže.
DOLEŽALOVÁ, Magda, Milan MAROUNEK, Pavel BŘEZINA, Ivo SEDLÁČEK, David ŠMAJS et. al.Základní údaje
Originální název
Charakteristika mikroflóry povrchu chlazené drůbeže.
Název česky
Charakteristika mikroflóry povrchu chlazené drůbeže.
Název anglicky
Characterization of skin microflora from cooled chicken.
Autoři
DOLEŽALOVÁ, Magda (203 Česká republika), Milan MAROUNEK (203 Česká republika), Pavel BŘEZINA (203 Česká republika), Ivo SEDLÁČEK (203 Česká republika, garant) a David ŠMAJS (203 Česká republika)
Vydání
Praha-Bratislava, Abstrakty. 24. Kongres ČsSM. od s. 185-185, 1 s. 2007
Nakladatel
Československá společnost mikrobiologická
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Obor
10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/00216224:14310/07:00023552
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
ISSN
Klíčová slova anglicky
Characterization; Identification; Skin microflora
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 23. 1. 2008 18:14, prof. RNDr. Ivo Sedláček, CSc.
V originále
Byla studována bakteriální mikroflóra osídlující kožní povrch u chlazené drůbeže.
Anglicky
We have studied a bacterial microflora inhabiting a skin of cooled chicken.
Návaznosti
MSM0021622416, záměr |
|