D 2007

Food process hygiene, effective cleaning and safety in the food industry

EHAVALD, H., A. ŠALEJ, H. CALISKAN, E. AKSAN, Sylva KARPÍŠKOVÁ et. al.

Základní údaje

Originální název

Food process hygiene, effective cleaning and safety in the food industry

Název česky

Hygiena potravinářské výroby, účinnost čištění a bezpečnost v potravinářském průmyslu

Autoři

EHAVALD, H., A. ŠALEJ, H. CALISKAN, E. AKSAN, Sylva KARPÍŠKOVÁ, B. KABAK, M. WEISS, E. AGEL a G. KARAHAN

Vydání

Espoo (Finland), Microbial contaminants and contamination routes in food industry, od s. 129-144, 178 s. 2007

Nakladatel

VTT

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Finsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

ISBN

978-951-38-6319-7

Klíčová slova anglicky

food safety; contamination; biofilms; CIP
Změněno: 10. 4. 2012 12:09, Ing. Sylva Koudelková, Ph.D.

Anotace

V originále

In the food safety program we should be able to identify all hazards, analyze them, evaluate the likelihood of their occurrence and identify measures for their control. The objective of this work is to rewiew the different approaches to assure good hygiene and consequently the safety of the food.

Česky

V programu bezpečnosti potravin by jsme měli být schopni identifikovat všechny rizika, analyzovat je, vyhodnotit pravděpodobnost výskytu a zajistit jejich kontrolu. Snahou této práce bylo shrnout různé přístupy zajištění dobré výrobní hygieny a následné bezpečnosti potravin.