2007
Food process hygiene, effective cleaning and safety in the food industry
EHAVALD, H., A. ŠALEJ, H. CALISKAN, E. AKSAN, Sylva KARPÍŠKOVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Food process hygiene, effective cleaning and safety in the food industry
Název česky
Hygiena potravinářské výroby, účinnost čištění a bezpečnost v potravinářském průmyslu
Autoři
EHAVALD, H., A. ŠALEJ, H. CALISKAN, E. AKSAN, Sylva KARPÍŠKOVÁ, B. KABAK, M. WEISS, E. AGEL a G. KARAHAN
Vydání
Espoo (Finland), Microbial contaminants and contamination routes in food industry, od s. 129-144, 178 s. 2007
Nakladatel
VTT
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Finsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
ISBN
978-951-38-6319-7
Klíčová slova anglicky
food safety; contamination; biofilms; CIP
Štítky
Změněno: 10. 4. 2012 12:09, Ing. Sylva Koudelková, Ph.D.
V originále
In the food safety program we should be able to identify all hazards, analyze them, evaluate the likelihood of their occurrence and identify measures for their control. The objective of this work is to rewiew the different approaches to assure good hygiene and consequently the safety of the food.
Česky
V programu bezpečnosti potravin by jsme měli být schopni identifikovat všechny rizika, analyzovat je, vyhodnotit pravděpodobnost výskytu a zajistit jejich kontrolu. Snahou této práce bylo shrnout různé přístupy zajištění dobré výrobní hygieny a následné bezpečnosti potravin.