EHAVALD, H., A. ŠALEJ, H. CALISKAN, E. AKSAN, Sylva KARPÍŠKOVÁ, B. KABAK, M. WEISS, E. AGEL a G. KARAHAN. Food process hygiene, effective cleaning and safety in the food industry. In Microbial contaminants and contamination routes in food industry. Espoo (Finland): VTT, 2007, s. 129-144, 178 s. ISBN 978-951-38-6319-7.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Food process hygiene, effective cleaning and safety in the food industry
Název česky Hygiena potravinářské výroby, účinnost čištění a bezpečnost v potravinářském průmyslu
Autoři EHAVALD, H., A. ŠALEJ, H. CALISKAN, E. AKSAN, Sylva KARPÍŠKOVÁ, B. KABAK, M. WEISS, E. AGEL a G. KARAHAN.
Vydání Espoo (Finland), Microbial contaminants and contamination routes in food industry, od s. 129-144, 178 s. 2007.
Nakladatel VTT
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Finsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
ISBN 978-951-38-6319-7
Klíčová slova anglicky food safety; contamination; biofilms; CIP
Štítky biofilms, CIP, contamination, food safety
Změnil Změnila: Ing. Sylva Koudelková, Ph.D., učo 104141. Změněno: 10. 4. 2012 12:09.
Anotace
In the food safety program we should be able to identify all hazards, analyze them, evaluate the likelihood of their occurrence and identify measures for their control. The objective of this work is to rewiew the different approaches to assure good hygiene and consequently the safety of the food.
Anotace česky
V programu bezpečnosti potravin by jsme měli být schopni identifikovat všechny rizika, analyzovat je, vyhodnotit pravděpodobnost výskytu a zajistit jejich kontrolu. Snahou této práce bylo shrnout různé přístupy zajištění dobré výrobní hygieny a následné bezpečnosti potravin.
VytisknoutZobrazeno: 10. 9. 2024 16:10