TELEC, Ivo a Kateřina RONOVSKÁ. Spoluorganizátor, člen panelu a řečník na 1. spolkovém a nadačním semináři k veřejné prospěšnosti a rekodifikaci občanského práva, pořádaném Právnickou fakultou Masarykovy univerzity v Brně. 2004.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Spoluorganizátor, člen panelu a řečník na 1. spolkovém a nadačním semináři k veřejné prospěšnosti a rekodifikaci občanského práva, pořádaném Právnickou fakultou Masarykovy univerzity v Brně
Název anglicky Co-organizer, member of the panel and speeker at the 1st association and foundation workshop on the public benefit and the recodification of civil law, organised by the Law Faculty of Masaryk University of Brno
Autoři TELEC, Ivo (203 Česká republika, garant) a Kateřina RONOVSKÁ (203 Česká republika).
Vydání 2004.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50500 5.5 Law
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14220/04:00037111
Organizační jednotka Právnická fakulta
Klíčová slova česky Občanský zákoník. Rekodifikace. Veřejná prospěšnost
Klíčová slova anglicky Civil Code. Recodification. Public Benefit
Změnil Změnil: prof. JUDr. Ivo Telec, CSc., učo 2653. Změněno: 22. 12. 2009 11:44.
Anotace
Vědecký seminář k rekodifikaci českého občanského práva z právního pohledu veřejné prospěšnosti, spolkového a nadačního. Diskutovány návrhy civilní rekodifikace z pohledu statusu veřejné prospěšnosti právnických osob atd.
Anotace anglicky
Scientific seminar on the recodification of the Czech civil law from the public benefit, association and foundation legal viewpoint. Discussing drafts of the civil recodification form the focus of the public benefit status of the legal persons etc.
VytisknoutZobrazeno: 9. 5. 2024 23:03